برای پخت نان لواش و سنگک از آرد ۱۲ درصد سبوسگیری شده و برای پخت نان بربری نیز از آدر ۱۸ درصد سبوسگیری شده استفاده میشود؛ از همین رو تفاوت چندانی در کیفیت انواع نان وجود ندارد.
به گزارش همشهری آنلاین، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه معتقد است، با توجه به اینکه در حال حاضر همه انواع نانهای موجود در بازار با آرد یکسانی پخت میشوند، تفاوت چندانی در کیفیت آنها وجود ندارد.
محمدسعید غلامی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه در حال حاضر نانهای مختلفی اعم از سنگک، لواش، بربری، تافتون و… در نانواییها پخت میشود، گفت: آردی که برای پخت همه این نانها استفاده میشود، آرد ۱۲ تا ۱۸ درصد سبوسگیری شده است – برای پخت نان لواش و سنگک از آرد ۱۲ درصد سبوسگیری شده و برای پخت نان بربری نیز از آدر ۱۸ درصد سبوسگیری شده استفاده میشود- از همین رو تفاوت چندانی در کیفیت انواع نان وجود ندارد و این تصور که برخی فکر میکنند نان سنگک از نان لواش بهتر است، درست نیست، زیرا هر دو نوع نان آرد یکسانی دارند.
به گفته کارشناس تغذیه مرکز بهداشت کرمانشاه، تنها عاملی که باعث میشود برخی نان سنگک را ترجیح بدهند، حجیم بودن آن و احساس سیری بیشتری است که به افراد میدهد و لذا برای افرادی که تمایل به کنترل وزن دارند، مناسبتر است. غلامی تنها نانی که بهتر از سایر نانهای موجود در بازار است را نان کامل عنوان کرد.
وی با بیان اینکه برای خرید نانهای فعلی موجود در بازار باید به چند نکته توجه کرد، یادآور شد: اول اینکه شهروندان از خرید نانهایی که شور هستند و نمک دارند خودداری کنند و سراغ نانواییهایی که نمک به نان میزنند، نروند.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت کرمانشاه استفاده از مخمر در نان را نیز مهم برشمرد و اضافه کرد: عطر مخمر در نان مشخص است و توصیه میشود افراد نانهایی را خرید کنند که عطر مخمر دارد، زیرا استفاده از نانهایی که در پخت آنها از جوش شیرین استفاده شده عوارض گوارشی فراوانی به همراه دارد.
غلامی به بیان چند نکته درباره نحوه نگهداری نان پس از خرید آن نیز پرداخت و گفت: برای حمل نان، خصوصا هنگامی که نان داغ است باید حتما از کیسه پارچهای استفاده کرد، زیرا استفاده از کیسه نایلونی باعث ورود مواد مضر به نان میشود.
وی زمان مناسب برای نگهداری نان را یک روز اعلام و خاطرنشان کرد: بهتر است افراد نان را به اندازه مصرف روزانه بخرند. اگر هم بیشتر از این تعداد نان خریداری کردند آن را بیش از یک روز خارج از فریزر نگهداری نکنند و حتما نان مازاد را در فریزر قرار دهند و یک یا دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنند.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت کرمانشاه افزود: اگرچه نگهداری نان در فریزر تا حدودی از خواص آن کم میکند، اما این میزان چندان چشمگیر نیست.
- نان سفید چه نانی است ؟ ؛ بهترین جایگزین نان سفید | تفاوت نان کامل و نان سفید چیست ؟
کد خبر 915687 منبع: ایسنا
-
۵ خطر مصرف بیرویه زنجبیل
-
ادویه قورمه سبزی شامل چه چیزهایی است ؟ ؛ روش تهیه بهترین طعم دهنده قورمه سبزی | ادویه قورمه سبزی را کی اضافه کنیم ؟
-
پنیر کاتیج چیست و چگونه درست میشود ؟ + نحوه نگهداری پنیر کاتیج | خواص و موارد مصرف پنیر کاتیج را بدانید
-
۷ دلیل برای اینکه مردان باید بیشتر سیب زمینی بخورند
-
بهترین مواد غذایی که مغز را قوی میکند
-
چرا قهوه سیاه بهتر از چای است؟
-
لیست بهترین نوشیدنی ها برای تسکین گلودرد
-
هرگز اجازه نمیدهیم ایران در منطقه نفوذ داشته باشد!
-
اصل ماجرای عمامهپرانی یک زن در فرودگاه + فیلم دوربین مداربسته
-
پیشنهاد توافق جدید هسته ای اروپا به ایران | اروپا: اگر به توافق جدید نرسیم…
-
برای جنگ بزرگ در هر مقیاسی آمادهایم | از ۲شهر زیر زمینی موشکی و شناوری رونمایی می کنیم
-
علی اف: این کارها خشم ما را برمیانگیزد | درخواست جدید؛ رابطه آذربایجان و روسیه شکراب می شود؟
-
کنایه مقتدی صدر به گروههای مسلح در عراق
-
انتشار ویدئوی رقص بندری مهدی طارمی و ستارههای اینتر در صفحه رسمی اینترمیلان
-
انتشار ویدئوی رقص بندری مهدی طارمی و ستارههای اینتر در صفحه رسمی اینترمیلان
-
فوری | مهدی طارمی دربی میلان را به آتش کشید | درخشش فوق العاده ستاره ایرانی در دربی دلا مادونینا
-
این دو سامانه ایرانی به روسیه رفته است؟ | دارایی بزرگ نیروهای مسلح ایران چیست؟
-
پاسخ رسمی و نیمه شبانه یحیی به پیشنهاد بازگشت به پرسپولیس
-
لحظه آغاز رزمایش پدافند مرکز هستهای نطنز | ویدئو
-
درخت اسرارآمیز شمیران را ببینید
-
رئیس صدا و سیما: من الان دو روز است بازداشت هستم!
-
پیغام به پرسپولیس؛ ۱۲۰ میلیارد بدهید این بازیکن را ببرید!
-
ترامپ و اروپا دنبال توافق برد- برد با ایران هستند؟!
-
۶ روز سرگردانی قاتلان با یک جسد در شهر | قتل هولناک راننده تاکسی اینترنتی + عکس
-
نان سفید چه نانی است ؟ ؛ بهترین جایگزین نان سفید | تفاوت نان کامل و نان سفید چیست ؟