کباب کوبیده سنتی یکی از غذاهای معروف ایرانی ها است. این غذا را به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید و سالم بودن آن اطمینان حاصل کنید. در اصل کباب کوبیده سنتی با گوشت قرمز است.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از بیتوته، تهیه گوشت برای کباب کوبیده خیلی مهمه و طعم و مزه کباب بستگی به کیفیت گوشت دارد. نحوه درست کردن کوبیده به دو صورت، کوبیده مرغ و کوبیده گوشت می باشد. برای طعم خوب کباب کوبیده گوشت، از گوشت گوسفندی (بره) بیشتری استفاده کنید.

مواد لازم برای کباب کوبیده

گوشت گوسفندی و گوساله ۱ کیلو
پیاز بزرگ ۱ عدد
دنبه ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه (زعفران آبکرده) به مقدار لازم

  • ببینید | آموزش سیخ گرفتن کباب کوبیده | چه کنیم کباب از سیخ نریزد و سفت نشود؟

روش تهیه کباب کوبیده بدون ریزش ؛ مقدار گوشت برای هر سیخ کوبیده چقدر است ؟

طرز تهیه کباب کوبیده

برای طرز تهیه کباب کوبیده، گوشت ها و دنبه را دو بار با پنجره ی ریز، چرخ کنید. پیاز را با رنده ی ریز رنده کنید و آب آن را خوب بگیرید. و تفاله های پیاز را به گوشت اضافه کنید. اگر داخل کباب آب پیاز باشد. باعث ریختن گوشت از سیخ می شود. نمک و فلفل و زعفران آب کرده (به صورت غلیظ باشد نباید زیاد آبدار باشد). همه ی مواد را با هم خوب مخلوط کنید. ترکیبات کباب کوبیده سنتی را حسابی ورز بدهید.

سپس روی آن را سلفون بکشید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار بدهید. بعد از گذشت چند ساعت گوشت را از یخچال خارج کنید و کمی ورز بدهید. یک ظرف آب کنار دستتان قرار بدهید، کمی دست خود را خیس کنید و با دست مقداری از گوشت را بردارید و به سیخ بکشید. آن ها را داخل سینی قرار بدهید. بعد از سیخ کردن یا سریع بپزید و یا داخل یخچال قرار بدهید. زمانی که همه ی گوشت ها را سیخ کردید. شعله ی کباب پز و یا زغال را روشن کنید و هنگامی که روشن شدند و داغ شدند.

کباب ها را روی منقل قرار بدهید و با باد بزن باد بزنید. نباید خیلی روی شعله بمانند زیرا چربی آن آب می شود و گوشت ها آب خود را از دست می دهند و خشک می شوند. بهتر است شعله را کمی بیشتر کنید و سریع باد بزنید و تند تند سیخ ها را بچرخانید تا کباب ها نسوزند و کاملا مغز پخت شوند.

می توانید ابتدای پخت آن ها را روی نان فشار بدهید تا روغن آن ها کمی گرفته شود و کمتر دود بکند. پس از پخت آن ها را زیر نان از سیخ خارج کنید. گوجه ها را شسته و سیخ کنید و می توانید با توجه به سلیقه ی خود از فلفل کبابی نیز استفاده کنید.

کباب کوبیده را می توانید با برنج و یا با نان، گوجه، فلفل، لیموترش، ریحان به همراه سماق میل کنید.

نکاتی برای طرز تهیه کباب کوبیده

برای طعم خوب کباب از گوشت گوسفندی (بره) بیشتر استفاده کنید: ۳ قسمت گوشت دنده بره و ۱ قسمت گوشت دنده گوساله

بهتر است نمک گوشت را موقع چرخ کردن بزنید. به ازای هر کیلو گوشت ۷ گرم نمک بزنید.

برای هر سیخ شما ۱۰۰ گرم گوشت در نظر بگیرید.

سیخ ها را با فاصله کم روی منقل بچینید و با زمان کم برگردانید در واقع هر طرف کباب حدود ۳ ثانیه روی منقل باشد و سریع برگردانده شود در غیر این صورت کباب از روی سیخ می ریزد.

اگر می خواهید از کباب زن استفاده کنید، به اندازه ی یک مشت از گوشت را وسط سیخ قرار بدهید طوری که سیخ وسط گوشت باشد.

سپس کیسه فریزری را باز کنید و و روی کباب زن قرار بدهید و با دست مقدار کمی آب بزنید و گوشت به همراه سیخ را روی پلاستیک قرار بدهید و یک لایه دیگر پلاستیک را روی گوشت قرار بدهید و دسته کباب سیخ کن را فشار بدهید.

بعد در آن و کیسه فریزر را از روی گوشت بردارید و اضافه های گوشت را بردارید و سیخ را مرتب کنید.

کد خبر 919569

  • سبزی خوش عطری که مانند مولتی‌ویتامین عمل می‌کند

  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای کاهش خطر مرگ

  • آیا شام خوردن زمان خاصی می‌خواهد؟

  • طرز تهیه سمبوسه تند و اصیل آبادانی

  • روش تهیه کباب کوبیده بدون ریزش ؛ مقدار گوشت برای هر سیخ کباب کوبیده چقدر است ؟

  • طرز تهیه خورشت به + نکات آشپزی

  • فینگر فود با قالب مافین ؛ روش تهیه مافین پیتزایی بدون فر | این غذا سریع آماده می‌شود

  • فوری | داور بازی پرسپولیس رسما محروم شد | فدراسیون: این اشتباه با VAR قابل پذیرش نیست

  • ۴ هزار سرباز کره شمالی در جریان نبرد در کورسک کشته شده‌اند

  • واکنش سعید جلیلی به مذاکره مستقیم با آمریکا | ترامپ ۱۵ بار این حرف را زد

  • عصبانیت شدید بازیکن پرسپولیس از کریم باقری؛ جدا می شوم اما این راهش نیست!

  • انصراف احساسی سرباز روس‌ از شلیک به سرباز اوکراینی + ویدئو | ماجرا چه بود؟

  • رئیس رژیم صهیونیستی: با وجود ایران به تمام دنیا هشدار می دهم! | ما همچنان در وضعیت جنگی هستیم

  • فوری | سرمربی پرسپولیس انتخاب شد | توافق نهایی قرمزها با اسماعیل کارتال

  • عصبانیت شدید بازیکن پرسپولیس از کریم باقری؛ جدا می شوم اما این راهش نیست!

  • پایان حفاظت از بولتون با ادعای تهدید ازسوی ایران؛ فرمان معنادار ترامپ

  • انصراف احساسی سرباز روس‌ از شلیک به سرباز اوکراینی + ویدئو | ماجرا چه بود؟

  • جمعه سامانه بارشی جدید از راه می‌رسد | این مناطق منتظر بارش باشند

  • تصاویری از محل شهادت گردشگر آمریکایی که مجری عملیات ضد صهیونیستی بود | ویدئو

  • پرواز مدیرعامل پرسپولیس با دلار | امضای قرارداد ۲۰۰ میلیاردی

  • فوری؛ اعدام پخشان عزیزی به‌تعویق افتاد؛ دستور از کجا صادر شد؟ | پخشان عزیزی کیست و چه پیشینه‌ای دارد؟

  • ۶ دمنوشی که پوست صورت را برق می‌اندازند | داشتن پوستی روشن و شاداب با مصرف این دمنوش‌ها

  • تصویر حمید استیلی در ترکیه لو رفت | کارتال امروز پرسپولیسی می‌شود؟

  • درویش به ترکیه نرفت | ماجرای قرارداد با کارتال چه شد؟

  • ادویه کباب کوبیده ؛ بهترین طعم دهنده کباب کوبیده | مواد و ترکیبات ادویه کباب کوبیده چیست؟

  • طرز تهیه کباب کوبیده با دل مرغ + ویدئو | چکار کنیم کباب از سیخ نریزد؟

  • اشتباه رایجی که کباب کوبیده را خراب و بد مزه می کند

  • ببینید | آموزش سیخ گرفتن کباب کوبیده | چه کنیم کباب از سیخ نریزد و سفت نشود؟

دیدگاهتان را بنویسید