متخصص پوست و مو و استاد دانشگاه هاروارد می‌گوید با کرم‌های مرطوب‌کننده نمی‌توان پاهای پینه‌زده را درمان کرد و روشی دیگر برای درمان این مشکل پیشنهاد داد.

پاهای پینه‌زده‌تان را با این روش درمان کنید/ توصیه استاد دانشگاه هاروارد

نادیا زکالوند: دکتر «ابیگل والدمن»، متخصص پوست و موی دانشگاه هاروارد معتقد است، حتی کرم‌های مرطوب‌کننده قوی، توان درمان پینه ضخیم و پوسته‌پوسته شده کف پا را ندارند. زیرا علت ایجاد این نوع پینه‌ها نوعی عفونت قارچی است.

این استاد دانشگاه می‌گوید، برای درمان پینه‌های ناخوشایند کف پا بهتر است از کرم‌های مخصوص درمان پای ورزشکار و همچنین شامپوهای ضدشوره استفاده شود.

بنابه گفته دکتر والدمن، بیشتر مردم بیماری قارچی پای ورزشکار را که بسیار رایج است با خشکی پوست اشتباه می‌گیرند. این نوع قارچ‌ها باعث ایجاد لکه‌های پرخارش، سفید و ترک‌خوردگی پوست بین انگشتان پا و همچنین قسمت‌های دیگر پا، مانند پاشنه، می‌شوند.

مرطوب‌کننده‌های آرایشی توانایی درمان این نوع پینه‌ها را ندارند و باید از داروهای مخصوص درمان کرم پای ورزشکاران، مانند کلوتریمازول و لامیزیل یا شامپوهای ضدشوره استفاده کرد.

این داروهای بدون نسخه، قارچ‌های موجود در پا را از بین می‌برند. درضمن شامپوهای ضدشوره حاوی مواد شیمیایی مانند «پیریتیون روی» و «سولفید سلنیوم» هستند که هر دوی این مواد از پوسته‌پوسته شدن پوست پا جلوگیری می‌کنند.

پوشیدن طولانی‌مدت کفش، به‌ویژه کفش‌های نامناسب که موجب تعریق زیاد پا می‌شوند، باعث رشد قارچ‌های روی پوست پا شده و فرد را به بیماری‌های قارچ پوستی مبتلا می‌کند.

کف رختکن‌ها و حمام‌های عمومی معمولا به میکروب‌های قارچی آلوده هستند و این آلودگی‌ها به کف پا هم سرایت می‌کنند.

بنابر بررسی‌ها حدود ۱۵درصد از مردم سراسر دنیا به عفونت‌های قارچی مبتلا هستند و محیط‌های مرطوب و گرم، شدت این بیماری را افزایش می‌دهد.

میزان سرایت عفونت‌های قارچی بسیار بالاست و احتمال آلودگی هر نقطه از پوست بدن، از جمله سر، دست‌ها و حتی کشاله‌ ران‌ها وجود دارد. به‌ویژه میزان سرایت این بیماری زمانی افزایش می‌یابد که برای تمیز کردن پاها و باقی بدن از یک حوله استفاده شود.

علت پاهایی که فقط ترک خورده‌اند و پینه نبسته‌اند، خشکی پوست است. بنابراین برای درمان آنها می‌توانید از مرطوب‌کننده و سنگ پا استفاده کنید.

منبع:

dailymail

دیدگاهتان را بنویسید